Disclaimer

Trapmakerij J.A. van Haaster & Zn. respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website. U kunt deze website anoniem bezoeken. Bij bezoek aan deze website zal Trapmakerij J.A. van Haaster & Zn. , met inachtneming van hetgeen hierna is bepaald, geen gegevens van u verzamelen en/of op enigerlei wijze verwerken.

Wanneer u deze website bezoekt, wordt uw bezoek vastgelegd in een analytics applicatie. Deze applicatie genereert gegevens die anoniem worden verwerkt.
Indien u persoonlijke gegevens invult, behandelt Trapmakerij J.A. van Haaster & Zn. deze informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens om aan u de voor u gevraagde en relevante informatie te verstrekken. Wij verstrekken deze informatie alleen aan derden die wij hebben ingeschakeld om u van de door u gevraagde informatie te kunnen voorzien. Door uw gegevens in te voeren gaat u hiermee akkoord.

Deze privacy statement is niet van toepassing op websites van derden die via links op deze website kunnen worden bezocht.
Trapmakerij J.A. van Haaster & Zn.  behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in deze privacy statement. Het is daarom aan te raden deze privacy statement regelmatig te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Trapmakerij J.A. van Haaster & Zn. worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Trapmakerij J.A. van Haaster & Zn. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site en de daarop verstrekte informatie.

Bel mij terug

Wilt u informatie of heeft u een vraag? Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug"Houten Trappen vervaardigd met vakmanschap,  precisie en passie.   Voor een levendige en smaakvolle sfeer in en om het huis."