• 070-3860134
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KWARTTRAP

Typerend aan de kwartslagtrap is de vormgeving. Een kwartslagtrap is een rechte trap met aan de onderzijde of aan de bovenzijde een draai van 90 graden. De kwartslag wordt ook wel “ steek met kwart” genoemd.

Daarnaast is het soms ook mogelijk om de trap als bovenkwart trap of dubbelkwart trap uit te voeren. Vaak is de beschikbare ruimte medebepalend voor de vormgeving van de trap. Door de juiste detaillering in samenspel met de materiaalkeuze kan een exclusieve trap worden gerealiseerd.

In vergelijking met een steektrap oogt een kwartdraaitrap een stuk aantrekkelijker. Dit is belangrijk om bij stil te staan wanneer de trap een opvallende plaats inneemt in uw interieur.

Wij beschikken over veel kennis en vaardigheden voor het maken van een goede trap. En voor het maken hiervan kunnen wij met alle verschillende houtsoorten overweg. Dus of het nu om Merbau, Meranti, Eiken, Grenen, Vuren, Beuken of een andere houtsoort gaat, wij hebben de kennis en ervaring om een fraai resultaat neer te zetten.

Kortom: Door onze de jarenlange ervaring in standaard maar ook in exclusieve maatwerktrappen zijn wij in staat om die trap te maken die door u gewenst is!

Kom eens met ons praten over de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op

Hoofdmenu

Image

Contact

Graag de verplichte velden vullen
Graag de verplichte velden vullen
Graag de verplichte velden vullen
Graag de verplichte velden vullen
Graag de verplichte velden vullen

Informatie