• 070-3860134
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ZOLDER TRAP

Het vervangen van een vlizotrap / zoldertrap door een vaste trap naar zolder is door ons reeds vaak uitgevoerd.

Tijdens het bezoek aan uw woning kunnen wij aangeven wat de beste opties voor de vaste trap zijn en waar rekening meegehouden moet worden. Soms is namelijk een gewenste optie niet de beste optie maar kunnen wij u wel van het juiste advies voorzien.

Naast dat wij de trap zullen leveren kunnen wij indien nodig ook de houten vloer/balklaag aanpassen, bij een betonnen vloer zullen wij daar een erkend zaagbedrijf voor inschakelen. En in het geval dat er constructief aanpassingen gedaan moeten worden, hebben wij een aantal geschikte aannemers waar vaak mee samenwerken.

Wij beschikken over veel kennis en vaardigheden voor het maken van een goede trap. En voor het maken hiervan kunnen wij met alle verschillende houtsoorten overweg. Dus of het nu om Merbau, Meranti, Eiken, Grenen, Vuren, Beuken of een andere houtsoort gaat, wij hebben de kennis en ervaring om een fraai resultaat neer te zetten.

Kortom: Door onze de jarenlange ervaring in standaard maar ook in exclusieve maatwerktrappen zijn wij in staat om die trap te maken die door u gewenst is!

Kom eens met ons praten over de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op

 
 

Hoofdmenu

Image

Contact

Graag de verplichte velden vullen
Graag de verplichte velden vullen
Graag de verplichte velden vullen
Graag de verplichte velden vullen
Graag de verplichte velden vullen

Informatie