• 070-3860134
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keurmerken

Nederlandse Bond Van Timmerfabrikanten

 

Wij zijn lid van NBvT
 
De NBvT is een brancheorganisatie die de kwalitatieve top van Nederlandse timmerfabrikanten vertegenwoordigt. Door te kiezen voor een timmerfabriek die is aangesloten bij de de Nederlandse Bond van Timmerfabrikanten (NBvT) kiest u vanzelf voor kwaliteit.

 

 

FSC Keurmerk

 

FSC keurmerk hout

Het internationale, onafhankelijke FSC-keurmerk verzekert dat grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen, met alle aandacht voor de mensen die van het bos afhankelijk zijn. Alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties bevelen FSC aan. Dit maakt FSC uniek. Kies daarom voor FSC-hout en draag bij aan bescherming van bossen wereldwijd!

Wist u bijvoorbeeld dat in een gemiddelde woning vier kubieke meter hout verwerkt wordt? Driekwart daarvan betreft naaldhout en plaatmateriaal. Voor alle toepassingen is echter hout beschikbaar met FSC-keurmerk. Denk bijvoorbeeld aan trappen.

Gemiddeld gaat er in een standaard eengezinswoning met twee verdiepingen zo'n anderhalve kubieke meter traphout. Inmiddels is een flink aantal trappenfabrieken FSC-gecertificeerd, waaronder Trappenfabriek J.A. van Haaster & Zn.. Volgens Arko van Haaster van de trappenfabriek is er ruim voldoende FSC-hout beschikbaar om aan de vraag naar FSC-trappen te voldoen. Arko van Haaster: "We zien de vraag naar FSC-houten trappen toenemen en wij kunnen dat zonder problemen leveren".

Wilt U ook bijdragen aan de natuur, aan een eerlijke prijs en aan een betere wereld?  

Tegen onverantwoorde kap en ontbossing?           

Kies dan voor een trap van hout met het FSC-keurmerk!            

Hoofdmenu

Image
Image

Contact

Graag de verplichte velden vullen
Graag de verplichte velden vullen
Graag de verplichte velden vullen
Graag de verplichte velden vullen
Graag de verplichte velden vullen

Informatie