• 070-3860134
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disclaimer

 

Trapmakerij J.A. van Haaster & Zn. respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website. U kunt deze website anoniem bezoeken. Bij bezoek aan deze website zal Trapmakerij J.A. van Haaster & Zn. , met inachtneming van hetgeen hierna is bepaald, geen gegevens van u verzamelen en/of op enigerlei wijze verwerken.

Wanneer u deze website bezoekt, wordt uw bezoek vastgelegd in een analytics applicatie. Deze applicatie genereert gegevens die anoniem worden verwerkt.
Indien u persoonlijke gegevens invult, behandelt Trapmakerij J.A. van Haaster & Zn. deze informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens om aan u de voor u gevraagde en relevante informatie te verstrekken. Wij verstrekken deze informatie alleen aan derden die wij hebben ingeschakeld om u van de door u gevraagde informatie te kunnen voorzien. Door uw gegevens in te voeren gaat u hiermee akkoord.

Deze privacy statement is niet van toepassing op websites van derden die via links op deze website kunnen worden bezocht.
Trapmakerij J.A. van Haaster & Zn.  behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in deze privacy statement. Het is daarom aan te raden deze privacy statement regelmatig te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Trapmakerij J.A. van Haaster & Zn. worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Trapmakerij J.A. van Haaster & Zn. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site en de daarop verstrekte informatie.

Hoofdmenu

Image

Contact

Graag de verplichte velden vullen
Graag de verplichte velden vullen
Graag de verplichte velden vullen
Graag de verplichte velden vullen
Graag de verplichte velden vullen

Informatie