• 070-3860134
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OVERIG MAATWERK

Alles is mogelijk. U vraagt, wij draaien of maken het met de hand!

Profiellijsten

Timmerfabriek J.A. van Haaster & Zn. maakt mooie authentieke houten profiellijsten ook wel architraven, deurlijsten, raamlijsten, belegstukken of koplatten genoemd.
Met een profiellijst krijgt een deur, raam of hoek een luxe uitstraling en is het mooi afgewerkt.

Wij zijn in staat om dat authentieke aspect weer helemaal tot leven te laten komen. Maak u wensen bij ons kenbaar en we doen u een passend voorstel!

Draaiwerk

Vanuit de werkplaats kunnen wij met geduld en uiterste preciezie alles op maat maken. Soms zijn het ingewikkelde houtdraaivormen die aan een te restaureren oude trap gemaakt moeten worden, soms is het in vorm brengen van lijstwerk. Kortom, de oude ambacht van trappenmaker wordt in grote mate beheerst. Niets op dat gebied is ons nog vreemd. Neem vrijblijvend contact met ons op uw wensen door te spreken.

Aftimmeren

Of het nu het aftimmeren is van een opbergkast of het maken van een lade in een trap. Met onze vakkennis en ervaring zijn wij van vele markten thuis. Met aandacht voor de klus en de mensen waar het voor bestemd is zijn onze mogelijkheden eindeloos. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden door te nemen.

Hoofdmenu

Image

Contact

Graag de verplichte velden vullen
Graag de verplichte velden vullen
Graag de verplichte velden vullen
Graag de verplichte velden vullen
Graag de verplichte velden vullen

Informatie